23 juni 2017

• Hoe komt u aan de HeenenWeer?

U belt 1 dag van tevoren het telefoonnummer 06-28 18 13 43, bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur. U vertelt waar u woont en waar u naartoe wilt. En de tijd waarop u weg wilt gaan en gehaald wilt worden. Wanneer u vaker dezelfde rit wilt maken is het goed om al die ritten vast te boeken. Dan weet u zeker dat er plaats voor u is. Belt u op de dag zelf voor een rit is het niet zeker dat we plaats hebben.

• Wat kost de HeenenWeer?

De bijdrage is 1 euro per rit.

Als uw rit langer duurt dan een half uur geldt dit als 2 ritten. U kunt betalen aan de vrijwilliger. U kunt ook een 10-rittenkaart kopen bij de chauffeur, handig als u regelmatig met de Heen en Weer gaat.

• Wanneer rijdt de HeenenWeer?

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 19.30 uur. Heeft u een speciaal verzoek voor het weekend of de avond kunnen we kijken of er een vrijwilliger beschikbaar is.

• Wat kan ik meenemen?

U kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel.