Warm onthaal bij de Rai!

Vanaf 1 juni staan onze auto’s geparkeerd in de RAI. Zij hebben ons een onderkomen gegeven voor de tijd dat D’Oude Raai verbouwd. Niet alleen hebben we een plek om te parkeren en op te laden maar we kunnen ook de sleutels halen via het Hospitality Crew Centre. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee want de auto’s moeten toch door 30 vrijwilligers steeds gehaald en teruggebracht kunnen worden.

En om te vieren dat we 2 jaar bestonden hadden zij een geweldige lunch voor al onze vrijwilligers geregeld en daarna een rondje door het complex en uitleg over de nieuwe procedure. Ze hebben onze vrijwilligers echt even in het zonnetje gezet! We kijken uit naar het samenwerken met de RAI een bedrijf in de wijk dat zich in wil zetten voor de HeenenWeer.