Een succesvol weekend ruim 2.000,- euro gekregen.

In het weekend van 18 en 19 mei waren er twee feesten waar geld opgehaald werd voor de HeenenWeer. Op zaterdag was er het jubileum van het Stadsdorp de Pijp waar de HeenenWeer uit voortgekomen is. Zij organiseerden een veiling van kunstwerken en diensten gedoneerd door stadsdorpleden en de opbrengst ruim 1.000 EURO was voor de HeenenWeer.

En zondag vierde Egbert de Vries, onze voorzitter van de Raad van Toezicht zijn 50e verjaardag en hij had zijn gasten opgeroepen om ipv een cadeau een donatie te doen aan de HeenenWeer. Ook zij doneerden met elkaar ruim 1.000 EURO! We willen namens het hele HeenenWeer team en onze klanten iedereen ontzettend bedanken voor hun inspanningen en hun donaties. Dit geld gebruiken we om onze ritten te blijven doen. Zodat het voor onze klanten een laagdrempelige dienst blijft die iedereen kan betalen.