Word een vriend van de HeenenWeer en profiteer!

Bent u betrokken bij wat er in uw buurt gebeurd? Heeft u geen mogelijkheid om vrijwilliger te worden? U kunt toch bijdragen aan ons buurtinitiatief! Wanneer u vriend van de HeenenWeer wordt helpt u ons onze ritten te blijven rijden. En u profiteert van een belastingvoordeel omdat u uw gift volledig af kunt trekken. De HeenenWeer dienst is er voor de voor de bewoners van de Pijp en de Rivierenbuurt en wordt ook mogelijk gemaakt door bewoners en ondernemers uit de Pijp en Rivierenbuurt. Zo zorgen wij voor elkaar. U kunt dit formulier gebruiken van de belastingdienst en dit naar ons opsturen.

Hier een link naar het formulier: Overeenkomst periodieke giften

Ieder jaar organiseren we een leuk event voor onze vrienden waarbij u kunt kennismaken met onze vrijwilligers en onze auto’s.